A tested vízért kiált!

Nem beteg vagy, csupán szomjazik minden sejted. A szomjúságot ne gyógyszerekkel kezeld!

A víz a gyógyító szerek legolcsóbb formája.

Egy jól szabályozott és folyamatosan éber figyelemmel őrzött napi vízfogyasztás pedig meg fogja előzni a legtöbb, modern társadalmunk által szenvedett betegséget.

 

A krónikus vízhiány, „sejt dehidralizáció” idő előtt elpusztít bennünket, ha nem figyelünk oda, ha nem előzzük meg. E jelenség megnyilvánulásaira eddig nem vettük figyelembe, ismeretlen eredetű betegségnek tekintettük.

A sejtek működéséhez, anyagcsere folyamataihoz, méregtelenítő tevékenységeihez igen sok tiszta, éltető vízre van szükség.

 

/Ez a folyamat hasonlít a mosógép működéséhez. Egy olyan mosógép esetéhez, amelybe a mosási folyamat során csak annyi vizet engedünk, amennyiben a mosópor éppen csak feloldódik, és a ruhát is csak éppen benedvesíti. És ezután, bármiféle öblítés nélkül, elvárnánk, hogy a ruha tisztán kerüljön ki belőle. Ugye, hogy ez így nem megfelelő./

Hasonlóan nem megfelelő a szervezetünknek sem. A sejtjeink elmérgeződnek, megfulladnak,

elhalnak; vagy rendellenes, degeneratív működésbe kezdenek.

 

A gyerekek sokkal érzékenyebben reagálnak a vízhiányra, hiszen a fejlődő szervezetnek fokozott mennyiségű tiszta vízre van szüksége. Ehelyett ma kólákat, cukrozott, festett löttyöket nyakalnak.

Legtöbben mi is a dehidralizáció kényszere alatt nőttünk fel – mert keveset ittunk, ez a generáció talán még inkább – mert halmazati tényként még rosszat is isznak ráadásul. Így lehet belebetegedni abba, hogy felnőttek leszünk.

 

Pedig „nem betegek vagyunk csak szomjasak”. Az emberi test vízszükségletének semmibevevése vagy tudatlanságból való figyelmen kívül hagyása okozza, a szervezet rendellenes működési problémáit, ami azután különféle betegségekben manifesztálódik, különféle tüneteket produkál.

 

„Egy teli pohár vízben több természetes varázs van, mint bármely gyógyszerben, amit agymosással vetetnek be velünk, hogy …. És én nem árulom a vizet!” /Részlet William Grey leveléből/

 

Ajánlott irodalom: Dr. F. Batmanghelidj: A TESTED VIZÉRT KIÁLT!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 × 5 =