Az arcra írt hiányállapotok felderítése Schüssler arcdiagnosztikával!

Hogyan lehetséges, hogy ránézésre látható, mire van szüksége a szervezetnek?

Különböző betegségekben, ásványianyag-hiányos állapotokban a bőrön sajátos elváltozások figyelhetők meg. Arcunk megmutatja, ha szervezetünk ásványianyag-háztartása nem kiegyensúlyozott, bizonyos ásványi anyagok anyagcseréje nem megfelelő.
A jelzések látványosak és egyértelműek: szokatlan arcszín vagy arcvonások, foltok, ráncok, apró elszíneződések.

Miért fontos a hiányállapot felderítése?
Az ásványi anyagok életfontosságú szerepet játszanak, hiányuk esetén számos betegség kialakulhat, mint például csontritkulás, érelmeszesedés, depresszió, vérszegénység. Hiányukban hajhullás sőt pattanások is megjelenhetnek.

Sajnos a mai korban elég gyakorinak tekinthető, hogy az ásványi anyagok és nyomelemek ugyan kellő mennyiségben rendelkezésre állnak, de azok biológiai értelemben nem reakcióképesek, mert más anyagokkal – mint pl. konzerválószerek, antibiotikumok, bizonyos méreganyagok – reakcióba lépnek. A stressz, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, az elsavasodás, a dohányzás, a kávéfogyasztás szintén az ásványi anyagok részleges hiányát, nem megfelelő beépülését okozzák.

Mi lehet a megoldás akkor, ha úgy gondoljuk, hogy egészségesen táplálkozunk?

Olyan információt kell adni a szervezetnek, hogy a táplálékban lévő ásványi só be tudjon épülni a sejtekbe és oda, ahol arra szükség van. Ebben segítenek a szöveti sók, más néven Schüssler-sók.
A szöveti sók terápiás rendszerének alapítója Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler német homeopata orvos 12 szöveti sót használt betegségek gyógyítására, megelőzésére. Terápiás elve még ma is érvényben van, a Schüssler-sókat széles körben alkalmazzák megelőzésre és gyógyításra egyaránt.

Arcdiagnosztikával sokszor korábban is nyilvánvalóvá válik egy-egy ásványi só hiánya, így időben alkalmazva a megfelelő szöveti sót, egyes betegségek kialakulása elkerülhető.

A kialakult hiányállapotok a megfelelő Schüssler-sókkal kezelhetők. A bőrelváltozás romlása sok esetben megállítható, sőt ezek az eltérések rendeződhetnek, a bőr öregedése is késleltethető. Ez azonban csak a felszín, a szervezetben mélyreható folyamatok játszódnak le. Ha arcdiagnosztika során észleljük a hiányállapotot, akkor bizonyos esetekben a betegség kialakulása megelőzhető a megfelelő Schüssler-só kúraszerű szedésével.

A Schüssler-sók azonban nem csak hiányállapotok rendezésére alkalmasak. Akut panaszok esetén is sikerrel alkalmazhatók, mint például felső légúti gyulladások, hányás, hasmenés, görcsök.

Mindemellett a gyógyulás Schüssler-sókkal kíméletesen, mellékhatás mentesen történik, ami fontos választási szempont a gyógyszerek kavalkádjában.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × 5 =