photo_marianna’Dr Bodnár Marianna fülakupunktúrás addiktológus vagyok, természetgyógyászként dolgozom közel 20 éve. Alapvetően a hagyományos Kínai Gyógyászatot használom diagnosztikai és terápiás gyógyításként.
Előnyt jelent, hogy ismerem mind a nyugati (európai), mind a keleti (kínai) gyógyítást,melyek nagyon jól megférnek egymás mellett,és jól alkalmazhatók egymást kiegészítve is.

Emellett homeopátiát, egyénre szabott diétát, gyógynövény terápiát is alkalmazok pácienseimnél. Az öt elemen alapuló tudományok, mint a Kínai Orvoslás (akupunktúra, akupresszúra, szem-, fül- és pulzusdiagnosztika, meridián vizsgálat, nyelvdiagnosztika stb. ..) nagyszerűen kiegészítik a gyógyítást. Mindig személyre szabott, egyedi terápiát állítok fel és alkalmazok a pácienseknek, az egészségügyi kihívásaiknak megfelelően.

A diagnózis felállításában és a kezelések során ötvözöm a nyugati orvoslás és a több, mint 5000 éves hagyományos kínai orvoslás módszereit, különös tekintettel az akupunktúrára. Gyermekek és tűfóbiás felnőttek esetében alkalmazom a mágnes golyókat, és a fájdalommentes akupunktúrás készüléket.

Kérdésed van? Írj nekem!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy a weboldal a kapcsolatfelvétel céljából kezelje a fent megadott adatokat.