W.-né Oszkó Gyöngyi

Évek óta küzdöttem eü.-i és ebből fakadó lelki problémáimmal, de elegem lett a vagyonokért megvásárolható táplálék kiegészítőkből, továbbá a gyógyszerekből, az összes mellékhatásukkal együtt.

Mikor eljutottam addig a pontig, hogy teher volt számomra a családom ellátása, és azon kívül minden szellemi és fizikai tevékenység, elgondolkodtam rajta, vegetálni fogok életem végéig, vagy teljesen más irányban keresem az energiám, életkedvem visszanyerését,mint eddig.

Óriási szerencsémnek tartom, hogy rövid ideig tartó hezitálás után, a doktornőt megkerestem.

Döbbenetes volt számomra, hogy az arc és füldiagnosztika végzése közben, hiba nélkül rákérdezett minden panaszomra.

Pár akupunktúrás kezelés, az általa javasolt Shüssler sók fogyasztása, meglepően rövid időn belül, pozitív változást okoztak a közérzetemben.

Sokkal energikusabb lettem. Úgy érzem kezdek hasonlítani valamikori önmagamra.

Hálás vagyok érte, és biztos vagyok benne, hogy, ehhez hozzájárult a doktornő szakértelmén túl, tüneményes személyisége. Barátságos, közvetlen stílusa. Ezen túl nagyon jó tanácsokkal halmozott el, amiket elfogadva, és betartva, úgy érzem, a további javulás biztosítanak számomra.

Mindenkinek szeretettel ajánlom.

W.-né Oszkó Gyöngyi60 éves
Zsuzsa

Hosszú évek alatt 44-46-os méretű ruhákat tudtam hordani.

10 kg súlycsökkenés eredménye, hogy 42-es méretű nadrágot könnyedén fel tudok venni.

Nemsokára a bikini is viselhető lesz.

Könnyen betartható diétát tartottam, nem jelentkezett fejfájás, idegesség, éhségroham. Néha még egy kis bűnözés is belefért.

Mindenkinek ajánlom ’Dr Bodnár Marianna doktornőt aki  szakszerű, segítőkész, mindig vidám hozzáállásával segített abban, hogy leadjak 10 kilót.

Zsuzsa41 éves
Zsolt

Inzulinos cukorbeteg vagyok, s így – az orvosok szerint is! – nagyon nehéz lefogyni, mert a nyugat-európai orvoslás szerint folyamatosan kell ennem lassan felszívódó szénhidrátokat, hogy ne essen le a vércukrom.

Egy ismerősömtől hallottam ’Dr. Bodnár Marianna fülakupunktúrás módszeréről. Ennek segítségével kb. 2 hónap utána a reggeli 12, a déli 8 és az esti 10-es inzulin adagomat, több mint felére le kellett csökkenteni, hogy ne „hypozzak”!

12 kg-t fogytam fél év alatt!

Az inzulin reggel 8, délben 6 adag (este 0!), vércukor szintem 4,1 és 6,8 között változik. (Addig 6,8 é 7,8 között volt az ébredés utáni.) Jól érzem magam, fittebb vagyok.

Zsolt 49 éves
B. Andrea

Mint sokan mások, én is kipróbáltam számtalan diétát, de nem igazán voltak hatásosak.

10 kg-tól szerettem volna megszabadulni, ami nem olyan sok,de talán ez a legnehezebb.

Egy ismerősömtől hallottam az akupunktúráról és gondoltam kipróbálom.

Rátaláltam a Doktornőre és innentől beindult a fogyásom.

A tűknek köszönhetően nem voltam éhes, viszont borzasztó szomjas. Simán megtudtam inni az előírt mennyiséget.

A diéta is csak az elején okozott kisebb problémákat,de aztán belejöttem. A diéta mellett heti 2-3-szor futni jártam.

3 kilónként volt egy kis megtorpanása a szervezetemnek, de ilyenkor ki kell tartani, mert előbb- utóbb folytatódik a fogyás.A Doktornő nagyon sokat segített ilyenkor, nélküle nem ment volna.

Ezúton is köszönöm neki a segítséget és mindenkit csak bíztatni tudok,hogy vágjon bele nyugodtan!!!

B. Andrea
Balázs György

Lassan 7 hete járok akkupunktúrás kezelésre a doktornőhöz. Ezalatt 11 kg-t fogytam 107-ről 96 kg-ra, heti egy kezeléssel, illetve teljes heti állandó tűkkel a fülemben. Kétségtelen, hogy nincs már akkora étvágyam, mint korábban, sok vizet iszom, ami szintén segít célom elérésében. Sokat számít a doktornő kedvessége és segíteni akarása, egyszóval az Ő személyes kisugárzása. Hálás vagyok Neki és remélem nem fogok a jövőben sem Számára, sem magamnak csalódást okozni. Mindenkinek javaslom Őt! Tényleg segít!

Balázs György
Zsuzsi

Kedves Mariann!

Először is nagyon köszönöm, hogy Veled fogyhattam!
Emlékszem az első alkalomra, amikor meg kellett mondani, hány kiló szeretnék lenni. Mondtam egy számot, ami hihetetlennek tűnt. Ma már tudom, hogy semmi sem elérhetetlen, csak dolgozni kell érte.
Ami nagyon pozitív volt:

  • először fogytam úgy, hogy nem voltam idegbeteg.
  • kezelés alatt nem volt migrénem
  • ami hihetetlen volt, hogy az allergiám tünetmentessé vált (7 éve nem ettem epret)
  • laktóz érzékeny voltam és a kezelés alatt nagyon kívántam a tejterméket és nem is volt vele gondom

Meglepő volt, hogy ugyan nem értem el a 75 kilót, amit kitűztem, de vékonyabb vagyok, mint anno mikor 75 kiló alatt voltam, így nem is érdekelnek már a kilók, és ez nagyon jó érzés.
Nagyon féltem, hogy mi lesz, ha már nincsenek tűk? Ugyan még csak majdnem 2 hónapja köszöntünk el egymástól, de azóta is stagnál  a súlyom, de centiben még mindig ment le.
És ha valakit a számok győznének meg, 6 hónap alatt:
Súly: – 17 kg
Derék: – 12 cm
Csípő: – 15 cm
Comb: – 13 cm
Ami még nagyon fontos, hogy a mozgást nem lehet elhanyagolni. Nekem nagyon sokat segített, hogy tónusban maradjon a testem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert!
Hasonló élményeket és sikeres fogyást kívánok!

Zsuzsi
Helyes Sarolta

Mindig nagyon ügyeltem a súlyomra, ez 55. éves koromig sikeres volt, majd az utóbbi öt év alatt “felkúszott” rám 20-25 kg súlyfelesleg (menopauza, dohányzás elhagyása, édesség iránti éhség, minimális folyadékfogyasztás, egyszeri esti evés).

Már szinte “betege” voltam a testemnek, mikor születésnapomra ajándékként megkaptam a doktornő nevét, elérhetőségét. A környezetemben “élő” referenciákat látva nagy reményekkel indultam a kúrának.
Az első egy hét után ismét tudtam tornászni-mint régen-, nem fulladoztam a buszra igyekezetnél, és szépen “olvadoztak” a kilók, betartva a doktornő utasításait. A 7. hét végére 12 kilóval voltam könnyebb, úgy hogy közben nem szenvedtem az éhségtől, sőt, rendszeresen és nagyon finomakat ehettem, ügyeltem a megfelelő folyadékbevitelre (ivóvíz), és egyáltalán nem csábított az édesség!
Még “úton” vagyok, mert folytatom a kezelést, de -már most tudom- örökké hálás leszek a doktornőnek a szakmai tudásáért, a hihetetlen kedvességért, a türelméért, humoráért, és hogy végre ismét boldogan nézhetek tükörbe. Köszönöm, Kedves ‘Dr Bodnár Marianna!

Helyes Sarolta
Kerekes Andrea

46 éves koromra már nagyon sok fogyókúrás módszert és diétát kipróbáltam, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ez az első, amely igazán beválik. A módszer hatására csökkent az éhségérzetem és a szénhidrát utáni sóvárgásom, nem esik nehezemre betartani a diétát, és még az energiaszintem is jelentősen megnőtt. Már sportolni is van erőm! Hétről-hétre újabb pozitív változásokat veszek észre magamon. A doktornő nemcsak nagyon kedves, szakmai felkészültsége is lenyűgöző. A kezelések alatt mindig nagyon jól elbeszélgettünk. Úgy érzem végre megtaláltam amit kerestem!

Kerekes Andrea
Sz.E. 49 éve

30 éve küszködő fogyókúrám alatt még ilyen kiváló akupunktőrrel nem találkoztam. A fogyásom azonnal beindult, folyamatos. Nincsenek éhségrohamaim, A közérzetem jó. A doktornő pedig elbűvölő.

Sz.E. 49 éve
Flusznik Elemér

Ezúton szeretném kifejezni a köszönetemet, hogy segítséget nyújtasz a sikeres fogyásomhoz. Számomra is hihetetlen és csodálatos, hogy 4 hét leforgása alatt sikerült 98 kg-ról lefogynom 90 kg-ra. Étkezési szokásomat csupán úgy változtattam meg, hogy a szénhidrátmentesen étkezem, többször eszem keveset. Igaz az éhségérzetem az kifejezetten csökkent. Folyadékként csak vizet iszom naponta 4-5 litert. Mindenkinek csak ajánlani tudom, sőt már ismerőseim is érdeklődtek, hogy hova járok kezelésre. Természetesen a fülemben lévő tűk egyfajta utat mutatnak a fogyáshoz ugyanakkor szükséges a kitárásom az étkezés tekintetét illetően.
Még egyszer köszönöm a segítséged.

Flusznik Elemér
Kata

Amilyen szkeptikus voltam az akupunktúrával kapcsolatban, most annyira rajongok érte! Az éhségérzetemet szuperül lecsökkentette, sokkal kisebb adag ételekkel lakom jól, viszont a szomjúságérzetem óriási, végre meg tudom inni a napi ajánlott folyadékbevitelt, sőt még többet is! Ami a legjobb, hogy a csoki és édesség iránti függőségemet is teljesen jól csillapítja. És bebizonyította, hogy nem kell hinni a kezelésben, mert a tűk teszik a dolgukat a kételkedőknél is
Köszönöm!

Kata
Ilona

Néhány hónappal ezelőtt alig mertem elképzelni, hogy képes leszek ennyit fogyni. 51 éves vagyok és jelentős túlsúly sikerült összeszednem. Már nagyon sokszor elhatároztam, hogy lefogyok. Sokféle dologgal próbálkoztam. Igyekeztem kevesebbet enni, többet mozogni, de sajnos nem igazán mozdultak a kilók. Rá kellett jönnöm, hogy egyedül, segítség nélkül nem megy.

A végső lökést az adta, hogy az utóbbi időben, változókor következtében hirtelen még megszaporodtak a kilók. Alig néhány hónap alatt 5-6 kilót szedtem fel. Ez már nem csak esztétikailag volt elfogadhatatlan, de az egészségem szempontjából is problémát jelentett. Fájtak az ízületeim, refluxom volt, gyakran puffadtam. Ekkor halottam Mariannáról. Barátnőm szintén ilyen problémákkal küzdött, neki sem mozdultak a kilók, de egyszer csak látványosan lefogyott.

Mariannával való első találkozás sok mindenre rávilágított. Az első alkalommal aprólékosan kikérdezett, és a fülakupunktúrás pontok alapján több mindenre fény derült. A legjobb azonban az, hogy komplexen kezeli a problémát, és az ok-okozati összefüggések feltárása miatt valóban elindultak lefelé a kilók

Nagyon sok segítséget kapok, mind az étrend összeállításában, mind pedig abban, hogy hogyan vészeljek át egy-egy elkeseredettebb időszakot, amikor megáll a fogyás, és szinte hetekig nem mozdul semerre a mérleg nyelve.

Jelenleg 9 kilót fogytam, és talán a legjobb az, hogy a refluxomra már nem kell gyógyszert szednem.

Ilona
Keszey Anna

Én is, mint oly sokan, évekig a „páncélom” mögé bújva „védtem a lelkemet”! Sajnos elég vastag „védőburkot” sikerült kialakítanom! A 2012-es év nálam beindította a változtatás igényét és az elhatározást tettek követték! Egy nagyon színvonalas előadás sorozaton találkoztam először a fülakupunktúrával és a doktornővel. Az első perctől kezdve éreztem, hogy ez az én utam lehet. Amit a tűk tudnak: elveszik az éhségérzetet, a természetes szinten tartják a női hisztit :), nálam megszüntették a menstruáció előtti „na nekem most azonnal csokit kell ennem” érzést és bár én előtte is sokat ittam (vizet) a szomjúságomat olyan szinten tartja, hogy lecsússzon az a 4-5 liter. Én azon szerencsések közé tartozom, akiknek első perctől nem volt gondjuk a tartós tűk viselésével, még alvás közben sem éreztem, hogy a fülemben lennének. Amit a Mariann tud: szakértelmével és nagyon pozitív személyiségével irányt mutat és végigkísér. És amihez mindenképpen Mi kellünk: a szabályokat Nekünk kell betartanunk, a jó döntéseket Nekünk kell meghoznunk, hiszen a MI érdekünk! Tudom, hogy hosszú még az utam, de biztos vagyok benne, hogy „át fogom szakítani a célszalagot”! És nagyon hálás vagyok az eddigi, illetve ez utáni támogatásért!

Keszey Anna

Kérdésed van?

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy a weboldal a kapcsolatfelvétel céljából kezelje a fent megadott adatokat.